Muita kiinnostavia reseptejä
Fenkolilla marinoidut halloumi-kuutiot
- Työaika: 15 min
Horiatiki – kreikkalainen salaatti
- Työaika: 10 min
Raikas melonisalaatti halloumi-juustolla
- Työaika: 10 min
Prosciutto-meze-bowl
- Työaika: 30 min
Kesäinen raikas salaatti, sitruunaoliiviöljyssä paistettujen halloumi-kuutioiden kera sopii hyvin mihin tahansa tilanteeseen arjen grillauksesta juhlapöytään. Koristele annos tummalla balsamicokastikkeella.
Filos halloumi-kuutiot ovat taattua laadukasta Filos halloumi-juustoa valmiiksi pilkottuna sopivan kokoisiksi kuutioiksi, jotka on helppo uppopaistaa öljyssä tai paahtaa pannulla.
1 dl | Filos halloumi-kuutioita paistettuna |
---|---|
0,5 dl | Filos sitruuna ekstra-neitsytoliiviöljy |
7 dl | Salaattisekoitusta revittynä |
75 g | Miniluumutomaattisekoitus |
75 g | Kurkkua |
Filos granaattiomena balsamicokastiketta |
Kaada halloumi-kuutiot lävikköön ja taputtele pintaneste pois talouspaperilla. Paista kuutiot sitruunalla maustetussa ekstra-neistyoliiviöljyssä.
Revi salaattisekoitus, halkaise miniluumutomaatit ja suikaloi kurkut.
Laita ainekset tarjoiluastiaan ja koristele balsamicokastikkeella.