Marinoi porsaankassler hyvissä ajoin ennen grillausta. Jos mahdollista, jo edellisenä päivänä.
Kaada lasiin runsaasti (vähintään 1 dl) sitruunalla maustettua ekstra-neitsytoliiviöljyä. Pilko valkosipulit ja lisää ne oliiviöljyyn oreganon kanssa. Kuivaa liha ja hiero pintaan suolaa ja mustapippuria. Mikäli valkosipuli on sinun mausteesi, voit työntää lihan sisään kokonaisia kynsiä. Laita liha marinointipussiin ja kaada loput marinadista mukaan. Varmista, että liha on kauttaaltaan marinadissa ja laita muhimaan jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.
Ota liha huoneenlämpöön ½ – 1 tuntia ennen paistoa. Työnnä varras kokonaisen lihan läpi ja tue tarvittaessa hammastikuilla. Lihan pitää olla tukevasti kiinni vartaassa, jotta se pääsee kypsymään tasaisesti, eikä liha irtoile grillauksen aikana. Valmista hiukan marinadia valmiiksi ja valele tarvittaessa kypsymisen aikana. Vaikka liha kuivahtaisikin pinnalta, se on taatusti mehevää sisältä.
Viinisuositus: Boutari Naoussa punaviini
Kaada valmiit jättipavut tomaattikastikkeessa tarjoiluastiaan. Lisää joukkoon puolitetut miniluumutomaatit ja koristele tuoreilla basilikanlehdillä.