Esivalmistele hummeri. Jos hummerisi on pakasteessa, sulata sitä yön yli jääkaapissa. Raaka hummeri pitää keittää ennen grillausta. Kiehauta vesi kuumaksi isossa kattilassa ja keitä hummeria noin 4 minuuttia. Nosta kuuma hummeri leikkuulaudan päälle ja halkaiset panssari ja puolita saksilla tai terävällä veitsellä. Poista mahalaukku ja suoli Jos olet ostanut valmiiksi keitetyn hummerin, pääset grillaamaan sitä heti.
Sivele pintaan oliiviöljyä ja käytä grillillä liha puoli alaspäin nopeasti, käännä ja mausta halutessasi aglio olio & pepperoncinolla ja tarjoile.
Kastikkeeksi suosittelemme chili-aiolia.
Viinisuositus: Lyrarakis luomu Vidiano 0,75 L VV
Välimerellisessä perunasalaatissa voi käyttää edelliseltä päivältä jääneitä keitettyjä perunoita ja parsoja. Lohko perunat pituus- ja poikkisuuntaan. Pilko parsat. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja freesaa perunat, parsa ja tomaatit nopeasti. Puolita miniluumutomaatit ja sekoita kevyesti joukkoon.