Muita kiinnostavia reseptejä
Fenkolilla marinoidut halloumi-kuutiot
- Työaika: 15 min
Horiatiki – kreikkalainen salaatti
- Työaika: 10 min
Halloumi-salaatti
- Työaika: 15 min
Prosciutto-meze-bowl
- Työaika: 30 min
1 dl | Filos halloumi-kuutiota paistettuna |
---|---|
0,5 dl | Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä |
100 g | Vesimelonikuutioita |
100 g | Hunajamelonikuutioita |
100 g | Cantaloupe-kuutioita |
75 g | Avokado-viipaleita |
50 g | Mansikkalohkoja |
15 g | Korianteria |
Laita melonikuutiot kulhoon avokadon kanssa, lisää oliiviöljyssä paistetut halloumi-kuutiot ja koristele annos tuoreilla mansikkalohkoilla, sekä korianterilla.
Jäähdytetty melonisalaatti lämpimien halloumi-kuutioiden kera kruunaa illanistujaiset kesällä terassilla.