Valmistusohje
Laita kolme liivatelehteä kylmään veteen pehmenemään noin 10 minuutiksi.
Hienonna keksit tehosekoittimessa, sulata voi ja sekoita keskenään. Levitä keksimurska voidellun irtopohjavuoan (⌀ 20 cm) pohjalle.
Raasta anari ricotta -juusto ja sekoita jogurtin kanssa. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja sekoita ne tilkkaan kuumaa vettä, kaada pikkuhilaa koko ajan sekoittaen jogurtti-juustoseokseen. Levitä seos keksimurskan päälle ja laita kakku jääkaappiin hyytymään vähintään kolmeksi tunniksi.
Laita kiillettä varten 2 liivatelehteä kylmään veteen pehmenemään noin kymmeneksi minuutiksi. Pese appelsiini ja lime hyvin ja raasta niiden kuorta pari ruokalusikallista. Purista appelsiinin mehu tai käytä valmista tuoremehua. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet. Kaada mehu kakun päälle ja koristele hedelmien kuoriraasteella. Jätä kakku vielä pariksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.